Nemzeti Vágta a Hősök terén, Budapest 2015. Szeptember 18-20.

Hírlista

 • Őcsény és lovasa, Németh János nyerte a 15. Nemzeti Vágtát

  Szoros küzdelemben diadalmaskodott a 2022-es Nemzeti Vágtán Galaxy nevű lova nyergében a versenyző, aki immáron háromszoros Vágta-bajnok. A Hősök terén zajló nagyszabású rendezvényen az izgalmas futamok mellett, egyedi és látványos lovas és hagyományőrző produkciókat élvezhetett a közönség a hétvégén, melyek közül többet is a Vágta 15. születésnapja alkalmából álmodtak meg a szervezők. A vasárnapi döntőket élőben közvetítette a helyszínről a Duna Televízió.

 • Szombaton elstartolt a 15. Nemzeti Vágta

  Ilyen volt a rendezvény nyitónapja

 • Szombaton startol a 15. Nemzeti Vágta

  Csütörtökön zajlott le a Nemzetközi Futam sorsolása Bábolnán

  Október első hétvégéjén újra a lovak dübörgésétől lesz hangos a budapesti Hősök Tere. Az évtizedes hagyománnyal rendelkező megmérettetés döntőjét a térről élőben közvetíti majd a Duna október 2-án 14:45-től.

 • Nemzeti Vágta Előfutam sorsolás [videó]

  Összefoglaló rövidfilmünk a 2022-es évi Nemzeti Vágta Előfutam sorsolásáról.

 • Viharsarki Vágta [videó]

  Összefoglaló rövidfilmünk a 2022-es évi Viharsarki Vágtáról.

 • Kisorsolták a 15. jubileumi Nemzeti Vágta előfutamait

  Az idei évben a budapesti Nemzeti Lovarda adott otthont a rangos eseménynek, mely során ünnepélyes keretek között sorsolták ki a Nemzeti Vágta 2022-es döntőjének előfutamsorrendjét a 60 település között. A versenyt október 1-jén és 2-án a budapesti Hősök terén rendezik meg, amely idén ünnepli 15. évfordulóját. Az eseményt a Duna Televízió közvetíti.

 • Elmaradt a Viharsarki Vágta - Összeállt a döntős mezőny

  A lovak és a lovasok biztonsága érdekében elmaradt a szeptember 10-ére tervezett Viharsarki Vágta Sarkadon, amely kisebb változásokat hozott a döntő forgatókönyvében is.

 • Izgalmas versenyek várhatóak szombaton, a Viharsarki Vágtán

  Elérkeztünk az utolsó Elővágta futamhoz a budapesti döntő előtt, amelyre szeptember 10-én, Sarkadon kerül sor. A programban többek közt fogathajtó emlékverseny és csikós bemutató is várja a nézőket, valamint szemtanúi lehetünk a Jótékonysági Sztárfutam edzőversenyének is.