Nemzeti Vágta a Hősök terén, Budapest 2015. Szeptember 18-20.

Hírlista

  • Turisztikai díjat kapott a Nemzeti Vágta

    1980 óta szeptember 27-e a Turizmus Világnapja. Az eseményhez kapcsolódóan Budapesten is tucatnyi rendezvényt tartottak. A szakmának és a közönségnek külön-külön szóló programok közül kiemelkedett a Budapest Turizmusáért Díj átadója. A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ idén alapított díjával olyan turisztikai szereplőket, szolgáltatókat díjaznak, akik mind belföldi, mind nemzetközi viszonylatban hozzájárulnak a Budapest márka építéséhez, a főváros, mint turisztikai célpont vonzóbbá tételéhez. 2016-ban a Budapest Turizmusáért Díjat a Nemzeti Vágta rendezvénynek ítélte a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ.

  • Barabás Kiss Zoltán könnyes szemmel búcsúzott a kilencedik Nemzeti Vágtától

    Nem először pattant nyeregbe Barabás Kiss Zoltán a Nemzeti Vágta OTP Bank Jótékonysági Sztárfutamán. A színész ugyanis tavaly már elindult a versenyen és akárcsak akkor, most is nyugalommal lépett pályára.

  • „Minden percét élveztem” Puzsa Patrícia komoly célt tűzött ki a jövőre

    Kalandos és elképesztő élmény – így jellemezte első Nemzeti Vágtáját Puzsa Patrícia, aki az OTP Bank Jótékonysági Sztárfutamán szállt volna nyeregbe, lova viselkedése miatt azonban visszalépett a versenytől.

  • Kocsitolásban is nyerő a Vízilabdázók csapata

    Óriási lendülettel startolt el a Vízilabdázók csapata a Nemzeti Vágta Adrenalin Kocsitoló versenyén, ahol Kocs és Bőcs települést is maguk mögött hagyva végül elsőként tolták át szekerüket a célvonalon.

  • Stohl András: Ez a második sokkal nagyobb boldogság mint az első volt

    Elképesztő küzdelmet és izgalmas versenyhelyzeteket láthattak a nézők a kilencedik Nemzeti Vágta OTP Bank Jótékonysági Sztárfutamán, ahol az utolsóként startoló Stohl András végül a második helyen ért célba, nem is akárhogyan.

  • Nagy Ervin: "A rajtot elloptuk a többiek elől..."

    Nagyon rosszul indult a Nemzeti Vágta OTP Bank Jótékonysági Sztárfutama Nagy Ervinnek, de a Vágta hangulata annyira magával ragadta, hogy bármikor szívesen jönne újra.

  • Sipos Imre: "Legyél te a leggyorsabb, és ne add fel a belső ívet"

    Amennyire jól sikerült Sipos Imrének a délelőtti rajtpróba, annyira beragadt lovával éles helyzetben a Nemzeti Vágta OTP Bank Jótékonysági Sztárfutamában, amikor már valódi tétje volt a versenynek. Ezzel együtt is sikerült nyernie, amit valóságos csodaként él meg.

  • Kun Ferenc: „Végre az egész ország megismert!”

    És az őszinte öröme felrobbantotta az internetet