Nemzeti Vágta a Hősök terén, Budapest 2015. Szeptember 18-20.

Hírlista

  • Aki nyerni akar, annak mindenkit meg kell verni

    A Nemzeti Vágta fizikailag és mentálisan is megterhelő hétvégéje után legalább három napos pihenésre vágyik Németh János, a Vágta idei győztese. Baja lovasa rengeteg gratulációt kapott rokonoktól, ismerősöktől és lószerető emberektől; már most sokkal többet, mint két éve, amikor szintén diadalmaskodott a magyarság legnagyobb modern kori lovas fesztiválján.

  • Egész Baja büszke a sikerre

    Örömmel és büszkeséggel tölti el a bajaiakat, hogy Németh János 2013 után másodszor is megnyerte a Nemzeti Vágtát, így Molnár Gyöngyi 2011-es sikerével együtt a város már háromszoros Vágta-győztesnek mondhatja magát. A Városházán Fercsák Róbert polgármester köszöntötte Németh Jánost.

  • Ismét Bajának szólt a himnusz

    Nyolcadik alkalommal aratott sikert a Nemzeti Vágta, a magyarság legnagyobb modern kori lovas ünnepe. A Vágta már alapításakor is monumentális rendezvény volt, ami az évek során tovább bővült és mostanra az egész lovas szezont átölelő, a teljes Kárpát-medencét megmozgató programsorozattá vált. A budapesti döntő futamokon 72 település lovasa vett részt, de előtte a 18 vidéki és határon túli Elővágtákon közel háromszáz lovas küzdött a dicsőségért.

  • A Nemzeti Vágta leggyorsabb lovasa 2015-ben

    NÉMETH JÁNOS [BAJA]

    futamideje: 76.90

  • Ismét dobogón a vízilabdás fiúk

    Nem először tolták a kocsit hazánk ismert vízilabdásai a Nemzeti Vágta MVM PAKSI ATOMERŐMŰ Kocsitoló versenyén. Hiába a rutin, bár idén is dobogósok, harmadik helyen végeztek a fiúk. Elsőként a Magyar amerikaifutball-válogatott csapata, másodikként pedig Kocs község csapata ért célba.

  • Kocsitolásban is nyerők: Pezsgővel ünnepelt a magyar amerikaifutball-válogatott

    Óriási izgalommal követte a közönség a Nemzeti Vágta MVM PAKSI ATOMERŐMŰ Kocsitoló versenyt, ahol hazánk ismert vízilabdásai, valamint a magyar amerikaifutball-válogatott tagjai mérkőztek meg Kocs község kocsitolóival.

  • Köszönjük

    partnereink támogatását!

  • Nemzeti Lovas Színház - Gladiátor bemutató

    A Nemzeti Lovas Színház művészei, mint 21. századi gladiátorok vonulnak most fel itt Önök előtt a Hősök terén.