Nemzeti Vágta a Hősök terén, Budapest 2015. Szeptember 18-20.

Barabás Kiss Zoltán könnyes szemmel búcsúzott a kilencedik Nemzeti Vágtától

Nem először pattant nyeregbe Barabás Kiss Zoltán a Nemzeti Vágta OTP Bank Jótékonysági Sztárfutamán. A színész ugyanis tavaly már elindult a versenyen és akárcsak akkor, most is nyugalommal lépett pályára.

– Sokkal jobban izgultam Patrícia miatt, bennem a szokásos nagy nyugalom volt, amikor pályára léptünk. Ahogy elindult a futam, nagyon jól kezdett az én kis pacikám, majdnem egy körön át az élen is voltam. De aztán szegényből „kihúzták a dugót”, elfáradt és akkor jött Sipi, az edzettebb lóval és meg is nyerte a versenyt. A végén már üvöltöttem a lovacskámnak, hogy még egy kicsit bírja ki, de sajnos ő elfogyott a végére. Mindezek ellenére idén is nagyon nagy élmény volt a Hősök tere közönsége előtt lovagolni! – kezdte a könnyekig hatódott Barabás Kiss Zoltán.

 

– Nehéz szavakba foglalni, mit érzek. Amikor véget ért a Sztárfutam és a kishuszárok felvonultak, elkezdtem sírni, ahogy elhaladtak mellettem. A 8-10 éves kishuszárok, ahogy elmentek a nagyhuszárok mellett, együtt mondták a köszöntést: „Erőt, tisztességet!” Csodaszépek voltak mindannyian huszár ruhában, a nagy huszárok lovon, a kicsik gyalogosan… Nagyon megható volt ezt látni – magyarázta a színész, aki az OTP Bank által felajánlott 200 ezer forintos pénzdíját a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálatnak ajánlotta fel.

– Sajnos idén sem sikerült megnyerni a Jótékonysági Sztárfutamot, de próbálkozom. Jövőre is el szeretnék indulni!

Fotógalériánk a 2016-os OTP Bank Jótékonysági Sztárfutamáról »

2016. szeptember 28.