Nemzeti Vágta a Hősök terén, Budapest 2015. Szeptember 18-20.

Batyus galopp 2010

Ezúton szeretnénk meghívni Önt egy, a hétköznapi stressztől mentes, nagyszabású összejövetelre Heves megyébe, Ivádra, amelyet az „ereszd el a gyapjam” jegyében rendezünk meg.

A Nemzeti Vágta paródiáját már tavaly is megrendeztük Ivádon. Idén, július 31-én tartjuk meg a negyedik Batyus Galoppot. Tavaly volt az első, idén a negyedik, jövőre a kilencedik, majd a második. Ez egy nagyon laza, gőzkieresztős, bolondozós őrület, ahol mindent kiforgatunk a sarkából.


Az ivádi ferde focipálya
 

A focimeccs a domboldalon felfestett pályán lesz, melynek közepén még a patak is átmegy. A focicsapatok létszáma minimum 5 fő, maximum 42, de csere nincs, tehát a teljes csapatnak egyszerre a pályán kell lennie. Készítettünk egy hatalmas pörölyt, amellyel minden bosszantó dolgot szét tudunk zúzni, a mobiltelefontól kezdve az idegesítő gyermekjátékon át, akár a tökfőzelékig, ha valaki éppen azt utálja legjobban. Lesz bi(r)kafuttatás, azaz Ivád utcáin őrülten sikongató emberek szaladnak a megvadult plüssbirkák elől. A Batyus futamon bárki, bármivel indulhat, kivéve a lovat. Tavaly versenyeztek futórózsával, vízágyúval, egy vadászrepülőgép vízszintes vezérsíkjával, de még szinkronúszással is próbálkoztak. Itt azonban többnyire egy-egy települést képviselnek az indulók, tehát a győztes is egy város, vagy egy falu lesz. Idén is lehet majd fürdeni a Balatonban, ugyanis lesz egy nagy medencénk, amibe Keneséről hozzuk a vizet.

 
Az ivádi pöröly

A Batyus Galopp teljesen politika-, de nem politikusmentes. Azonban ha valaki politikai hasznot kíván szerezni a jelenlétével, azt pallóra ültetjük és dézsába dobjuk.

Szeretettel várjuk tehát Önt és kedves családját a július 31-én, szombaton tartandó Batyus Galoppra, Ivádra!

 

Részletek a www.batyusgalopp.hu oldalon találhatóak, ahol a részvételi szándékot is jelezni lehet.

Elérhetőségeink: 36/568-121, info@batyusgalopp.hu