Nemzeti Vágta a Hősök terén, Budapest 2015. Szeptember 18-20.

Hétvégén startol a Hortobágyi Vágta

Július 15-17. között a kelet-alföldi Máta településén két napra ismét a tehetséges lovasok, gyönyörű lovaik és az izgalmasabbnál izgalmasabb programok kerülnek a középpontba az 54. Hortobágyi Lovasnapokon. Ennek keretében szombaton, július 16-án rendezzük meg a Nemzeti Vágta hatodik előfutamát, a Hortobágyi Vágtát.

A három nap alatt számtalan érdekes, eseménydús programmal találkozhatnak a helyszínre kilátogatók. A közel 1000 ló, 600 versenyző, 400 néptáncos és 60 kézműves, iparművész részvétele mellett a helyszínre látogat Bács Péter színművész, aki ismét indul a Nemzeti Vágta Jótékonysági Sztárfutamában.

Pénteken 10:00-től egészen vasárnap 17:30-ig az Aréna programok szórakoztatják az érdeklődőket: lesz többek között lovas show, országos csikós bajnokság, nemzetközi díjugrató verseny, méneshajtás, huszár toborzó, csikós- és pusztaötös bemutató, valamint a mulatni vágyókat táncház várja a Bürkös és Muzsikás együttessel. A megnyitót követően a szombati napon a Nemzeti Vágta előfutamait követhetik a helyszínre kilátogatók. Este pedig a döntő futamokra is sor kerül, ahol kiderül, ki vehet részt október első hétvégéjén a Nemzeti Vágtán. A versenyek egész biztosan tartogatnak majd meglepetést a lovas hétvégén.

Nyeregbe Vidék, nyeregbe Magyarország!

2022. július 11.